Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuálně se natáčí v pořadí již třetí řada seriálu První republika. Vzhledem k tomu, že natáčení rodinné ságy režíruje Biser Arichtev a jednou z hlavních hereckých hvězd je jeho manželka Veronika (37), tak se nedá předpokládat, že by si dvojice v brzké budoucnosti pořídila potomka.

Na natáčení nových dílů jsme se ptali herečky, jestli má nějak naplánované, kdy se s manželem rozrostou o dalšího člena a jestli v tom hraje natáčení historické ságy. „Nevím, jestli je v plánu natáčet další řadu První republiky, takové informace zatím nemám. Já si myslím, že je to poslední řada,” krčí rameny Veronika, jejíž stejně stará kolegyně z projektu 3 v 1 Nikol Štíbrová se už přes půl roku raduje z narození chlapečka.

Má tedy herečka nějaký plán, kdy otěhotnět? „Mám kolem sebe spoustu hezkých projektů, které můžu dělat. Na druhou stranu se nechci rouhat a odsouvat rodinu jen kvůli práci. Přece jen mi už není pětadvacet,” říká.

Veronika si je vědoma toho, že její biologické hodiny tikají. „Až se namane nějaká vhodná příležitost, tak z toho vypadnu a budu máma,” uzavírá náš rozhovor o mateřství Veronika Arichteva.

Reklama

Další články

Načítám