Hlavní obsah
Článek

Krásné téměř volné léto prožila herečka Veronika Arichteva (37). "Měla jsem jen pár natáčecích dnů v seriálu Mazalové a několik divadelních představení, jinak jsem si užívala volno," svěřila nám Veronika, která se jen před pár dny vrátila z chorvatské Puly.

"Hodně jsem cestovala, s kamarádkami i s manželem," pochvalovala si. Médii dokonce prolétlo i jejich společné selfie, kde byla Veronika nahoře bez. "Vzniklo to tak, že já se nahoře bez u moře opaluju, zrovna jsem ležela vedle Bisiho, tak jsme se vyfotili, že nám to přišlo hezké. Ta fotka měla hrozně hezkou atmosféru, tak jsem ji dala na instagram," vysvětlila vznik snímku.

K focení aktů se ale nechystá. "Už jsem to jednou bohužel udělala pro kalendář, který fotil Jakub Ludvík pro jedno kasíno. Asi se to nesetkalo moc s úspěchem, domluva byla trochu jiná, než to pak dopadlo. Ale nelituju toho," řekla Super.cz.

S natáčením erotických scén ale problém nemá. "Nevadí mi to. Ale naposledy to bylo s manželem na postu režiséra a to bylo trošku komické. Víc jsme se u toho smáli, než pracovali a bylo to stresující pro všechny. Ale pokud mají nahé scény význam, je to v pořádku. Ale radši s jiným režisérem než s manželem, člověk se cítí víc uvolněně," dodala Veronika, která bude s manželem natáčet další díly seriálu První republika, takže se jí přání zřejmě nesplní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám