Hlavní obsah
Článek

Hvězdu seriálů První republika a Vyprávěj Veroniku Arichtevu (37) mohou diváci vidět také na divadelních prknech. Půvabná tmavovláska se objevuje například v Divadle U Hasičů, kde hraje v divadelní komedii Ivana Vyskočila Příběh jednoho hradu. A nebyl by to Ivan Vyskočil, kdyby se hra netočila kolem pikantností z partnerských vztahů.

„Tahle komedie, ač historická, je současně velice současná. Dal jsem do ní všechno. Zúročil jsem v ní zkušenosti ze všech svých manželství a ze všech svých vztahů, kterých nebylo málo. Vměstnal jsem tam z každého něco, abych nemusel případně psát Příběh jednoho hradu dvojku. Nemám rád pokračovačky, takže je tam láska, sex, intriky, sado-maso, prostě běžné věci ze života,“ s úsměvem vysvětlil Vyskočil.

Pondělní uvedení hry bylo speciální v tom, že se jednalo už o osmdesátou reprízu a zároveň o předčasnou oslavu Vyskočilových sedmdesátých narozenin, což si režisér patřičně užíval.

Arichteva se na jevišti objevuje v odvážném kostýmu s obrovským výstřihem, což se nejen Vyskočilovi moc líbí. Není divu, že si po jubilejním představení s Arichtevou tak trošku zalaškoval. „Dneska jsme si připili s herci, kteří skvěle hrají v mé hře, a pak i na ty narozky. A že osmdesátá repríza není nijak kulaté číslo? No, to tedy je. My slavíme každou desátou, protože jsme parta a daří se,“ dodal s úsměvem Vyskočil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám