Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete ještě na kdysi dávno poměrně známé duo Těžkej Pokondr? Byly doby, kdy se ve velkém prodávaly jejich předělávky velkých hudebních hitů do češtiny. Ta doba už je ale dávno pryč. Přesto jako by pánové Miloš Pokorný a Roman Ondráček měli pocit, že se mohou svou slávou rovnat třeba takovému Karlu Gottovi! Hlasujte v anketě na konci článku.

Dvojice už léta moderuje na Frekvenci 1 pořad Těžkej Pokondr, v němž zpovídá hvězdy. A velkou část jejich povídání tvoří probírání drbů ze společenských médií, nad nimiž se snad nikdy oba muži nezapomenou náležitě pohoršit.

Teď ale jako by všemu nasadili korunu.

Při nedávném rozhovoru s Heidi Janků (61), o kterém jsme již informovali, si totiž jeden z nich postěžoval na svůj těžký úděl hvězdy. Řeč přišla na to, jak média rozebírala smrt Věry Špinarové (†65).

„Třeba jednou i takovému hovadu klepne, a on zjistí, o čem to je,“ pohoršoval se dostatečně jeden z Pokondrů v reakci na novináře. Janků asi na vkus pánů nedostatečně přitakala. „Nikomu nic zlého nepřejeme,“ prohlásila.

„Ale oni nám přejou to zlý, jak je vidět!“ rozhorlil se následně „spravedlivě“ moderátor. „Protože smrt prodává. Je to katastrofa, ale je to tak,“ vysvětlovala zájem médií Janků.

Vyjádření Těžkýho Pokondra je opravdu zvláštní. Jako by se duo stavělo po bok Věry Špinarové a dalších velikánů českého šoubyznysu.

Těžko říci, jestli ono prohlášení souvisí s dávnou křivdou, které se na dvojici některé z médií možná kdysi dopustilo. Nebo snad vážně mají pocit, že kdosi z novinářů má ze smrti hvězd opravdu radost a že média „jen“ nereagují na zájem čtenářů o odchod populárních osobností?

Myslíte si, že je duo Těžkej Pokondr skutečně slavné?
Ano
18,7 %
Ne
81,3 %
Celkem hlasovalo 54106 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám