Hlavní obsah
Článek

I když se stále s manželem trápí po náhlém odchodu Věry Špinarové (†65), život musí jít dál. Heidi Janků (61) s manželem Ivem Pavlíkem spolu dorazili na vyhlášení nejlepších chrtů, které zpěvačka moderovala. Její muž měl ztrhanou tvář, Heidi měla slzy na krajíčku, když jsme s ní o paní Věře, s níž měla jet i pěvecké turné, mluvili.

"Na pohřeb do Ostravy s manželem samozřejmě pojedeme, víc k tomu nemám co říct, protože je to velmi osobní a smutné," řekla Super.cz. "Jsme z toho smutní," dodala. "O jejích zdravotních problémech jsme věděli, ale netušili jsme, že jsou tak vážné. Věděli jsme o jejích potížích s průduškami a plícemi, ale o tom, že nemá v pořádku srdce, jsme netušili vůbec," upřesnila.

Turné, které měla Heidi jet spolu se Špinarovou, se ruší. "Žádné turné nebude. V tuhle chvíli je velmi malicherné se o tom bavit. Ona byla tím tahákem, ona vyprodávala sály. Já měla být jen taková pomoc, aby na to nebyla sama. Musím ale fungovat, život jde dál, teď jsem tady, doma bych se asi zbláznila. Práci neruším, ale je to těžké," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám