Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sobotu se Ostrava zahalí smutkem a fanoušci se přijdou naposledy rozloučit se zpěvačkou Věrou Špinarovou (†65). Její bývalý manžel Vítězslav Vávra však nebude na obřadu vítaným hostem.

Muž, který byl partnerem Špinarové patnáct let, po její smrti příliš mluvil, což se nelíbilo jejímu synovi. Vávra jej totiž obvinil z toho, že zpěvačku přetěžoval a při špatném zdravotním stavu ji nechal odehrát koncerty, na nichž ji se svou kapelou doprovázel.

To Adam Pavlík popírá a Vávrovi vzkázal, že mu raději ani nemá chodit na oči. „Pokud se ke krematoriu jen přiblíží, nechám ho vyvést bez pardonu ochrankou!“ varoval syn Špinarové a Pavlíka přes Blesk zpěváka, který má svou kariéru dávno za sebou.

„Pro mě je pan Vávra dávno mrtvý člověk a k mámině rakvi jej nepustíme. Tak jsme se v rodině rozhodli,“ dodal Adam. Snad Vávra jeho varování vyslechne a smuteční rozloučení v krematoriu ve Slezské Ostravě se obejde bez rušivého incidentu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám