Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Věra Špinarová (†65) žila až do své náhlé smrti velmi aktivním životem. Ač se někdy cítila unavená, nic nenasvědčovalo tomu, že ji přímo během koncertu zradí srdíčko.

Plánovala turné s Heidi Janků (61), poskytovala rozhovory, koncertovala a byla pořád v jednom kole. Ještě před čtrnácti dny natáčela reportáž pro úterní Top Star magazín.

Štáb pozvala k sobě domů a pochlubila se domem ve vesnici nedaleko Ostravy, ve kterém léta žila. Stavení z roku 1904 koupila téměř před 15 lety, a až poté zjistila, že je potřeba celková rekonstrukce.

V domě s ní byli dva její psi, bez kterých si nedokázala představit život. „Jsou to parťáci, když se ráno vzbudím, tak s nimi mluvím jako první,“ pochvalovala si psí společnost zpěvačka.

Dům prý koupila hlavně kvůli už čtrnáctileté vnučce Johance, která zde tráví spoustu času s rodiči. V reportáži mluví také o plánovaném turné, na které měla vyjet v říjnu letošního roku s Heidi Janků, současnou ženou svého bývalého muže Ivoše Pavlíka.

„To není boj, my nejsme v nějakém ringu, to není o tom, kdo vyzpívá výš. Až mám z té Heidi někdy strach, protože ona vypadá super, je vitální, má jiné písničky, je hravá, taneční, což já už tak moc taneční nejsem, takže já si myslím, že ona to tam rozdovádí. Těšíme se na společné písničky. Heidi je rodina, jsme kolegyně,“ nechala se slyšet v jednom z posledních rozhovorů legendární ostravská zpěvačka. Na ukázku z reportáže se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám