Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modlitby fanoušků zůstaly nevyslyšeny! Věra Špinarová (†65), majitelka jednoho z nejfantastičtějších hlasů, který naše republika kdy měla, se bohužel po středeční zástavě srdce a následném oživování zázraku, v nějž všichni doufali, nedočkala. „Svůj boj i přes veškerou péči lékařů a zdravotnického personálu v neděli 26. března prohrála,“ uvedl zpěvaččin syn Adam Pavlík.

„Chtěl bych touto cestou poděkovat celému zdravotnickému týmu a lékařům nemocnice v Motole za péči, kterou mé mamince věnovali. Zároveň chci poděkovat všem fanouškům a přátelům za podporu a účast v této těžké chvíli, kterou já a celá naše rodina prožívá. Termín posledního rozloučení, které bude v Ostravě, bude upřesněn a zveřejněn,“ napsal zarmoucený Adam.

Že vyhlídky paní Věry nebyly moc příznivé, se redaktoři Super.cz dozvídali hned od samého počátku. Její mozek totiž byl bez kyslíku příliš dlouho a naděje na uzdravení pak bývají velmi mizivé. I proto všichni věřili takřka v zázraky, které se bohužel k neštěstí jejích blízkých i obdivovatelů nedostavily.

Věra Špinarová byla fenomén. Snad všechny české zpěvačky jí záviděly „feeling“, který její hlas měl. A kdo by neznal písničky jako Jednoho dne se vrátíš, Bílá Jawa 250, Ty jsi můj song, Raketou na Mars, A já tě závidím nebo To máme mládež?

Na podzim se chystala na turné s Heidi Janků, která žije s Věřiným exmanželem Ivo Pavlíkem. „Nejde než jí posílat strašnou dávku energie,“ řekla nám ve čtvrtek Heidi. Ani to však bohužel nepomohlo…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám