Hlavní obsah
Článek

Snad všichni milovníci jejího nezaměnitelného hlasu jsou jako na trní a doslova hltají každou nově přicházející zprávu o tom, jak je na tom jejich těžce nemocný idol! Řeč je o Věře Špinarové (†65), zpěvačce, která zkolabovala při středečním koncertu v Čáslavi, vrtulník ji následně převezl do pražské motolské nemocnice. Je v bezvědomí a nyní bojuje o život. Nové zprávy od jejího mluvčího bohužel zlepšení neslibují.

„Žádné dobré zprávy nepřicházejí, zatím se stav Věry Špinarové nezlepšil. Vlastně pozitivní je určitě to, že se ani nezhoršil. A další skvělá věc je, že bojuje a má obrovskou vnitřní sílu žít,“ řekl Super.cz mluvčí zpěvačky René Kekely.

„O její osud se opravdu zajímá mnoho lidí. Spousta jich jí posílá energii, myslí na ni a za Věru se i modlí. Dokonce mi dnes volala jedna paní z Ostravy, že se za její uzdravení bude sloužit mše. Lidé jsou úžasní, rodina jim moc děkuje. Tahle podpora jim obrovsky pomáhá a Věře Špinarové samozřejmě na dálku také,“ dodal mluvčí.

Podle našich informací z různých zdrojů, které s ohledem na soukromí zpěvačky nebudeme konkretizovat, je situace opravdu kritická, nejde o žádné přehánění. Vše může skončit buď velkým zázrakem, ale i obrovským smutkem.

Držme proto zpěvačce s hlasem, který se rodí jednou za sto let, všichni palce!

Reklama

Další články

Načítám