Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Janů (71) s kolegyní Věrou Špinarovou (†65) v listopadu znovu rozjedou svoje společné turné, které bylo vloni velmi úspěšné. "Líbilo se, v mnoha městech jsme ještě nebyly, tak o to diváky a posluchače nechceme připravit," řekla Super.cz Petra.

Na turné se zpěvačka připravuje už teď a není divu. "Mám totiž jednu zásadní změnu, protože pojedu s úplně novou kapelou," vysvětlila Petra, která vyměnila staré pány ze skupiny Golem za mladší generaci muzikantů. "Má to strašnou energii a myslím, že to bude nářez," dodala.

Sama se snaží stačit svým muzikantům a pořádně na sobě maká. "Snažím se. Hlavně je to motivace, když za mnou budou mladší muži, tedy proti mně už je mladý skoro každý, tak jim nechci dělat ostudu," svěřila.

Kromě mladší kapely bude mít na turné zpěvačka ještě jednu novinku. "Mým hostem bude ve speciálním bloku ještě klavírista Petr Ožana, se kterým si střihnem pár slavných melodií a taky úplně nový song, který pro mě napsal," svěřila zpěvačka, která už zítra vyrazí do divadla Hybernia na koncert světového klavíristy Maksima Mrvicy. "Hraje fantasticky a navíc je to velký fešák," dodala zpěvačka závěrem.

Petře Janů táhne na třiašedesát. Vypadá na to?
Ani náhodou, vypadá minimálně o dvacet let mladší
13,3 %
Podle fotek bych tipoval/a padesátku
60,6 %
Takhle nějak vypadá zachovalá šedesátnice
26,1 %
Celkem hlasovalo 9492 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám