Hlavní obsah
Článek

Velká bublina splaskla. Před pár měsíci zahýbala mediálním světem informace, že si zpěvačka Petra Janů (71) dva roky poté, co ovdověla, našla o třicet let mladšího kolouška Daniela. Teď už je ale ticho po pěšině. Super.cz to víceméně potvrdila sama zpěvačka, když o něm při rozhovoru nechtěla říct ani slovo.

Když jsme se jí na první letošní párty, kde se objevila a kde se uváděla nová televizní stanice, zeptali, jak přivítala Nový rok, opáčila, že sektem. Pokud jsme jí rozuměli na konci slova jiné písmeno tedy X, rozhodně to není pravda. A při konkrétním dotazu, jak je to s jejím přítelem, odpověděla lakonicky. "To nebudeme řešit." Je tedy jasné, že v jejím životě už nefiguruje, jek uvádějí i některá další média.

A co tedy Petra v tomto roce chystá? "Těším se na podzimní turné s Věrou Špinarovou (†65), až se obě staré rockerky sejdeme na jednom pódiu. Samozřejmě budou i další koncerty. Beru život tak, jak přichází," míní zpěvačka.

A přímo před kamerou Super.cz si dala i předsevzetí. "Aspoň jste mi svědkem. Začnu se zase víc věnovat angličtině, jsem věčný začátečník, sice se domluvím, ale chtěla bych pokročit dál," slibuje. A aby si vylepšila fyzičku, chystá se opět začít chodit do posilovny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám