Hlavní obsah
Článek

Legendární zpěvačka Věra Špinarová (†65), která má jeden z nejmocnějších hlasů v republice a při jejíchž písničkách mají diváci a posluchači pravidelně husí kůži, se po podzimní sérii nemocí, kvůli kterým musela zrušit či přesunout některé ze svých koncertů, konečně dala do pořádku. Vystoupila na zkoušce k velkému vystoupení v Praze. Mnozí by ji i díky nepřítomnosti vizážisty nepoznali. Podívejte se do fotogalerie na její aktuální snímky!

Zpěvačku čeká desátého ledna galakoncert v pražském SaSaZu, a proto neváhala a i s orchestrem se ve čtvrtek 27. prosince pečlivě pustila do zkoušek. Někteří fanoušci facebookových stránek, na které umístila své nové fotografie, asi nevěřili vlastním očím, v jakém stavu jejich idol nyní je.

Věra Špinarová byla vždy šarmantní dáma a její současná vizáž je jistě výsledkem prodělaných zdravotních potíží. Česká Janis Joplin pravda trochu přibrala, to se ale zpěvačce jejího hlasu může jedině hodit. Na její galakoncert už se těší celé zástupy fanoušků a své milované Věře drží všechny pěsti, ať se jí akce povede!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám