Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačky Petru Janů (71) a Věru Martinovou (64) svedla po letech dohromady relaxace. „Od té doby, co televize přestaly točit zábavné pořady, se vlastně máme šanci potkat akorát tak na pohřbech," vzpomínaly svorně na staré časy obě dámy v relaxačním masážním salonu, kam si zašly před svými velkými koncerty, které mají obě brzy v pražské Lucerně.

„Odpočinek a relaxaci potřebuji jako sůl, ale nějak na to není čas,“ říká Věra Martinová a vzpomíná na vysněný týden volna, který nedávno strávila na Kypru. Velký koncert se Spirituál kvintetem ji čeká v Lucerně už 27. listopadu.

Její kolegyně Petra Janů se legendární koncertní sál chystá vyprodat 17. prosince, takže na odpočinek před velkým dnem ještě relativně nějaký ten čas má. Masáž v salonu, kde pracují slabozrací a nevidomí maséři, si nemohla vynachválit.

„Přesně to jsem potřebovala. Pan masér neomylně našel místa, která jsem potřebovala uvolnit. Moc mi to pomohlo od únavy a stresu. To víte, už mi není třicet a tělo občas bolí,“ směje se Petra, která už v úterý oslaví jednašedesátiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám