Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Děti slavných rodičů to opravdu nemají vůbec jednoduché, nepříjemné tlaky okolí není lehké zvládnout a potomci populárních osobností musí být velmi silní, aby vyšli ze stínu a nedopadli špatně. Své o tom ví i Kristýna Frejová, které dávali maminku Věru Galatíkovou (†69) i tatínka Ladislava Freje (82) pořádně sežrat!

„Obdobím mindráku ze slavných rodičů jsem si samozřejmě prošla, asi jako všechny děti, které mají příjmení tohoto typu. Od přijímaček na gymnáziu, kdy vám řeknou, že jste tam pro své jméno, po přijímačky na DAMU, kdy se dozvíte, že jste se tam dostali jen kvůli rodičům,“ prozradila Super.cz Kristýna.

„To období je už ale za mnou. Tyhle mindráky jsem už ale opustila, dokonce bych si vlastně ráda zahrála s tátou. Teď hledáme hru. Jednu pěknou pro otce a dceru jsem asi našla, ale chtěla by přeložit,“ svěřila se nám herečka.

I s tátou se hodlá uplatnit v znovuotevřeném Divadle Na Perštýně, kde se ale zatím objeví v úplně jiné roli.

„Přinášíme sem představení německého autora Michaela Englera Znovu a líp. Je to manželské peklo, začíná to jako Válka Roseových, ale je to komedie. Není to klasická bulvární řachanda. S Markem Danielem hrajeme manžele a bylo to krásné setkání. Začíná to ve chvíli, kdy ho přistihnu s milenkou a podávám žádost o rozvod,“ vysvětluje. A přestože vypadá jako ztělesnění klidné síly, klidně prý také dokáže být v soukromí „hysterka a fúrie“.

„Umím být i taková. Není to základ mé povahy. Spíš to mám tak, že strašně moc vydržím. Ale když už to ale přesáhne určitou mez, nikomu to nepřeju, není to na pohled hezký,“ dodala neuvěřitelně milá herečka.

Reklama

Další články

Načítám