Hlavní obsah
David Zápal
Článek

O jednu manželku, Věru Galatíkovou (†69), kvůli zákeřné rakovině plic přišel, o život té druhé se v posledních týdnech strašně bál kvůli rakovině prsu! Zároveň právě i tato lapálie Ladislava Freje (82) a jeho lásku Gábinu Mrkvicovou (50) sblížila natolik, že se rozhodli vstoupit do svazku manželského. Byť jen naoko v pořadu Sejdeme se na Cibulce moderátora Aleše Cibulky. Popáté ženit se ovšem herec skutečně nechce.

Podstoupila operaci, odběr tkání a zatím vše vypadá nadějně. Gábina se s nemocí pere statečně, horší už je to s mladým doktorem Sovou z Nemocnice na kraji města.

„Má o mě větší strach, než já sama o sebe. Je úžasnej, přímo zlatej. Když mi nádor zjistili, Láďa mi doma v Hostivici, kde žije, pořídil dokonce bazén. To abych se ve vedrech mohla zchladit. Stará se o mě opravdu skvěle,“ řekla Nedělnímu Aha! Mrkvicová, která se po zdravotní přestávce vrací už i do práce.

S Frejem přímo nežije, drží si svůj byt, a říká, že je to dobře. Právě proto spolu mohou být už sedm let, jelikož si od sebe mají kde odpočinout. Na herce přitom prozradila, že je strašný bordelář. „Všechno vyndá, nic neuklidí. Moc taky neuklízí po svém psovi. Všude chlupy a ťápoty. Potom taky nemyje nádobí a pořád kouká na zprávy. A z toho všeho šílím,“ říká s tím, že z lásky k němu by vše přežila, ale nesnesla by dennodenní dojíždění do Prahy.

Reklama

Další články

Načítám