Hlavní obsah
Článek

Poslední dny byl jako v mrákotách, měl strašný strach z toho, co by mohlo přijít. Strašná zpráva, která by jemu i jeho nebližší bytosti převrátila život vzhůru nohama. Už zase! Ladislav Frej (82), vdovec po herečce Věře Galatíkové (†69), kterou před pár lety zabila rakovina plic, musel se svou přítelkyní Gábinkou nervózně čekat na výsledky testů, které měly potvrdit, či vyvrátit, zda i ona bude muset bojovat se zákeřnou nemocí. „Všechno je v pořádku!“ oddechl si ale naštěstí herec.

Strašně se mu ulevilo! „Ano, dopadlo to dobře, je to v pořádku. Určitě mi spadl kámen ze srdce,“ řekl Super.cz evidentně rozradostnělý Frej, který byl přitom poslední dobou jako na trní a myšlenkami mimo, stále se svou přítelkyní. Moc dobře totiž ví, co by případná diagnóza znamenala.

Padesátiletá Gábina běhala po doktorech, měla obavu, že choroba napadla její ňadra. „Je to velmi vážné, podstupuje různé kontroly a vyšetření,“ říkal ještě před několika dny Frej. V nemocnici na Bulovce naštěstí měli pro partnerku Karla Sovy mladšího z právě reprízovaného seriálu Nemocnice na kraji města jen samé dobré zprávy!

Reklama

Další články

Načítám