Hlavní obsah
David Zápal, Adam Chromý
Článek

Herec Ladislav Frej (82) opět čelí bolestné situaci, již zažil před osmi lety, kdy jeho manželka Věra Galatíková (†69) bojovala s rakovinou. Nyní nádorové onemocnění hrozí i jeho současné partnerce Gábině (50).

Galatíková prohrála boj s rakovinou plic, její nástupkyně v soukromém životě známého herce se obává, že nemoc napadla její ňadra. „Poslední dobou Gábinka lítá jenom po doktorech a podstupuje různé kontroly a vyšetření. Je to velmi vážné, čekáme teď výsledky histologie,“ svěřil se Ladislav Frej s obavami deníku Aha!

„Zrovna je na vyšetření v nemocnici na Bulovce, tak uvidíme. Měla by už snad dostat výsledky,“ dodal pak herec pro Super.cz. Z jeho hlasu byla patrná velká nervozita a strach o Gábinku.

Herec má o partnerku obavy, protože první lékařský zákrok nevyšel. „Když se biopsie nepovede, znamená to, že vzali malý vzorek tkáně na histologické vyšetření, které má rozhodnout, zda se jedná o zhoubný, či nezhoubný útvar,“ objasnil stav Frejovy přítelkyně lékař z fakultní nemocnice Motol.

Reklama

Další články

Načítám