Hlavní obsah
Článek

Skončí snad na dlažbě? O romské zpěvačce Věře Bílé (†64) se ví, že už léta nevyžije bez finanční pomoci známých a kamarádů. Sama nemá žádný důchod, manžel i syn jí zemřeli, takže se o ni nemá kdo postarat. A obrovské peníze, které vydělala v cizině, utopila v automatech. Co teď bude dělat, když jí zásahová jednotka zatkla chlebodárce kvůli vydírání?

Ještě nedávno byl D. Č. jejím sponzorem a kapelníkem, plánovali její velký comeback. Místo toho ale přišli strážci zákona a muže poslali do vazby kvůli údajnému zotročování zaměstnanců.

Když jsme Věře, která na něm byla finančně závislá, zavolali, abychom se jí na obviněného muže zeptali, dělala, jako že ho skoro nezná. A to přestože i v televizi o něm loni mluvila jako o své jediné rodině, na kterou nedá dopustit.

„Vůbec o něm nic nevím, ani o tom, co se stalo. Nezlobte se. Vždyť od sebe bydlíme daleko,“ bránila se, jako by se bála, že ji budeme s údajným zločinem pana D. spojovat. To je ale nesmysl.

Když se ujistila, že ji nikdo z ničeho neobviňuje, přece jen se trochu rozpovídala.

„O tamtom nic nevím, ale nikdy jsme se spolu nerozkmotřili. Spolupracovali jsme do poslední chvíle. Je pravda, že mě držel nad vodou a dával mi peníze, ty mi ale jenom půjčoval. A já mu je vracela,“ tvrdí zpěvačka.

Kupodivu se dočkala i jistého příjmu. Má totiž vdovský důchod po manželovi. „Jsem za něj ráda. Aspoň něco,“ dodala Věra Bílá.

Ani ta asi už nedoufá, že by se jí někdy návrat na koncertní pódia povedl a chce žít hlavně v klidu a bez strachu o holé živobytí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám