Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak tohle se jí opravdu nepovedlo a asi se jí to i nevyplatí! Jak Super.cz již informoval, Věra Bílá (†64) byla minulý týden na křtu klipu Jarka Šimka Houpáme se na vlnách coby kmotra, hleděla si však jiných věcí, jako třeba toho, že po lidech žebrala peníze a nechala si na cestu zabalit půl rautu pro sto lidí. Jenže tím naštvala nepravé lidi!

„Věra Bílá mi po uveřejnění vašeho článku volala a omlouvala se mi. Byla ale nešťastná, říkala, že se jí kvůli tomu rozpadne kapela. Pak se mi ozval ještě její mecenáš, který jí hodně pomáhá, a chtěl vědět, co se na křtu dělo. Nechtěl jsem jí přidělávat moc starostí, tak jsem se to snažil hodit do autu, aby se na ni snad nevykašlal. Je na ni pořádně naštvaný,“ řekl Super.cz Šimek, který podle svých slov byl na legendární romskou zpěvačku mimořádně naštvaný, už jí ale odpustil.

„I ten pán přiznal, že mu to zapadá do její povahy. Je to úchvatná zpěvačka, chování má ale bohužel docela nestandardní. Je to škoda. Zval jsem ji, aby zase byla vidět a třeba si tu nabrala kontakty a moc mě mrzí, že to ve finále dopadlo tak nešťastně. Snad se jí ale bude dařit,“ dodal Šimek, kterému za pomoc Věře Bílé vynadala i jeho vlastní rodina.

Bílá žije v Rokycanech na ubytovně, nemá žádný důchod a bez pomoci přátel by nepřežila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám