Hlavní obsah
Článek

Žije v Rokycanech na ubytovně, přežívá díky milodarům přátel a pevně věří, že od podzimu zase začne vydělávat díky rockovému cédéčku. Podívejte se na rozhovor se zpěvačkou Věrou Bílou (†64), která má za sebou smrt syna, manžela a pád na finanční dno především kvůli hraní automatů!

„Jsem ráda, že jsem z té ubytovny venku. Je to hrůza a děs. Jenom chci, abych dostala aspoň 1+1. Jsem stará a přece jenom večer klid potřebuju,“ řekla Super.cz Bílá, která na ubytovně skončila kvůli neplacení nájemného v obecním bytě.

I v novém bydlišti by měla problémy, nebýt pomoci přátel. Sama si stěžuje, že jí téměř nikdo nepomáhá, bývalí manažeři ale tvrdí, že je z těch, které jen natahují ruku.

„Nemám důchod, ale nechci o tom mluvit. Po smrti manžela a syna mi nikdo nepomohl, nikdo mě nepodržel. Byla jsem sama a brečela jsem (vyhrožovala i sebevraždou – pozn. red.). Dneska je cizí lepší než rodina. Zažila jsem to sama na vlastní kůži. Pomáhá mi kytarista i jeho manželka a děti. Ti mě povzbudili. Byla jsem mrtvá. Klobouk dolů před nimi a děkuju jim za všechno. Moje vlastní se na mě vykašlali, ale oni mě ve štychu nenechali,“ tvrdí zpěvačka, kterou na křest letního videoklipu Jarka Šimka Houpáme se na vlnách doprovodila její sestra. Do prostor klubu ji museli dopravit nákladním výtahem, sotva se pohybuje.

„Přijela jsem kvůli prosbě kamaráda, abych to tu pokřtila. Sama jsem videoklipů udělala hodně. V létě i v zimě. V Paříži, v Americe, v Dánsku, Holandsku, Německu, v Česku i na Slovensku. Na koupaliště v létě ale nechodím, protože neumím plavat,“ dodala dříve populární umělkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám