Hlavní obsah
Článek

O víkendu vysílaný díl show Tvoje tvář má známý hlas se opravdu hodně nelíbil romské zpěvačce Věře Bílé (†64). Jakub Kohák tam z kdysi i po světě slavné ženy podle ní rasisticky dělal zlodějku, navíc se jí prý coby autorky textu a hudby nikdo nedovolil, zda může její píseň použít. A zkritizovala i Ivanu Chýlkovou (60)!

Věra Bílá strašně nerada odpovídá na otázky po telefonu, takže i našemu redaktorovi potvrdila jen stručně, že Kohákovy řeči jí připadaly rasistické (jemu ne), a zvala nás, abychom raději osobně přijeli. Už pověstné jsou vzpomínky jejích návštěv na to, jak každý, kdo přijel, si vyslechl nářky na špatnou životní situaci a prosbu (nebo spíš rozkaz) o finanční příspěvek.

Jedna redakce se to rozhodla podstoupit a dozvěděla se od Věry, že ji málem při sledování Tváře skolil infarkt.

Už to, jak ji udělali tlustou, se jí nelíbilo. Nova to ale vysvětlila tím, že Ivanu Chýlkovou musela umenšit a část jejího těla schovat do zadku předváděné pěnice. Věru štve i fakt, že Ivana Chýlková vůbec neměla páru o tom, co se v songu zpívá.

„Paní Chýlková asi vůbec nevěděla, o čem to je. To by do toho, když je herečka, a ona je fakt dobrá, dala trochu citu. Úplně mně tekly slzy. Ta písnička je o mé mamince, proč jí to nikdo nepřeložil?“ řekla Aha! Věra Bílá s tím, že Paš o Paňori (U vody stála) složila a nikdo se jí nedovolil, aby se použila v takové show.

Prý bude chtít po Nově milión, protože žije na nuzné ubytovně a potřebuje každou korunu. Televize se brání, že práva má samozřejmě ošetřena.

Reklama

Další články

Načítám