Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, Jakub Kohák se stal terčem tvrdé kritiky za to, že ve v sobotu vysílané show Tvoje tvář má známý hlas dělal drsné fórky na adresu Romů. Co na to bavič říká? Hlasujte v anketě na konci článku, co si o tom myslíte!

Ivana Chýlková (60) v deváté epizodě Tváře představovala romskou zpěvačku Věru Bílou (†64) a při jejím hodnocení Jakub vtipkoval o tom, že je zlodějka.

„Mně to udělalo radost, samozřejmě. Vystoupení to bylo krásné, sice mi během toho zmizel mobilní telefon, ale to nevadí, já si koupím jinej. On byl stejně starej,“ říkal Kohák. Pak si přisadil, že mu zmizely i poklice z auta a že by mu je Věra Bílá měla vrátit. Skutečná Věra Bílá považuje tyto fórky za rasistické.

„Ale prosím vás, dejte pokoj. To byla legrace, nic rasistického. Lidi toho řeší. Vezměte si, že komunisté kdysi chtěli zakázat Svěrákův film Nejistá sezóna kvůli jedné větě, že už jim po lokále běhá půl hodiny cikán s kudlou v zádech. To by si člověk opravdu nemohl dělat srandu z ničeho. Podobné to bylo, když se Poláci naštvali na reklamu s obchodníkem. Nebudu to fakt řešit, nemám na to čas,“ řekl Super.cz Kohák, který odmítá, aby ohledně humoru existovala vůbec nějaká cenzura.

Co si myslíte o vtípcích Koháka na adresu Romů?
Je to legrace a ta nemá mezí
82,3 %
I legrace má své hranice
2 %
Bylo to rasistické
1,2 %
Rasimus to není, bylo to jen hloupé
14,5 %
Celkem hlasovalo 60143 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám