Hlavní obsah
Článek

Věra Bílá (†64) evidentně nezažívá lehké období a zvlášť poté, co našli jejího syna mrtvého na rokycanských záchodcích (prý pod vlivem drog), jí nebude do smíchu. Bohužel však není až tak šílená žalem, že by zapomněla vybírat za účast na pohřbu vstupné!

Podle internetových stránek Novy prý k rakvi chtěla připustit jen ty, co zaplatí. „Zadarmo ani kuře nehrabe,“ vysvětlovala údajně romská zpěvačka, která má hluboko do kapsy, a tak se snaží zkasírovat snad každého, koho může.

Své o tom ví novináři, kterým do telefonu nikdy nechtěla nic říkat, a radila jim, ať za ní přijedou s nějakou tou korunou. Peníze si žena, která se na dno dostala kvůli závislosti na hracích automatech, vzala i do „primáckého“ TopStaru. Hned po převzetí honoráře prý ale odešla do herny.

Vlastní zkušenosti s její neustále nataženou rukou mají i její bývalí manažeři. Od Bílé by prý nebylo možné nikdy odjet bez toho, aby od hosta nevyžebrala jakoukoli finanční částku.

Nevlastní syn Věry Bílé František zemřel za záhadných okolností. Místní Romové se obávali násilného usmrcení, což policie vyvrátila.

Související témata:
Vstupné

Reklama

Další články

Načítám