Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tentokrát nešlo o výlet mimo civilizaci jako posledně na jemenský ostrov Sokotra, ale o zdánlivě obyčejnou cestu autem přes Chorvatsko do Albánie. Ale nebyla by to Vendula Pizingerová (52), kdyby její dovolená proběhla bez problémů.

Všechno začalo už tím, že se auto hned po příjezdu do Chorvatska porouchalo a Vendula s manželem Pepou a malým synem Pepíčkem museli několik dní čekat na náhradní díl. "V Albánii, kam jsme původně mířili, jsme byli v podstatě jen na víkend. A to nejen kvůli poruše auta, ale i kvůli počasí, které se v horách strašně zkazilo, byly bouřky, všude blesky. To nechcete s malým dítětem riskovat," svěřila se Super.cz.

Po minulých zkušenostech z loňské dovolené v rumunském vnitrozemí už s sebou vozí její muž i motorovou pilu. "Pila nás několikrát zachránila i v albánských horách, třikrát jsme měli spadlý strom přes cestu," vyprávěla.

"Pro manžela je paradoxně náročnější ta obyčejná dovolená, kdy jsme strávili dva dny u moře, hrál si s Pepíčkem a pak usnul v osm večer," smála se Pizingerová, s níž jsme v našem videu probrali také další podrobnosti dovolené i jiná témata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám