Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) zažila jednu z nejnáročnějších dovolených. Výlet do Jemenu dostala k Vánocům od svého manžela Josefa. Žádné hotely a dostačující hygienická zařízení, v Jemenu spala na pláži a umýt si vlasy považovala za největší luxus.

"Když jsem dostala výlet jako dárek k Vánocům, tak jsem viděla nádherné fotografie bílého písku a tyrkysového moře. Má to ale i druhou stranu," řekla Super.cz Vendula a ukázala nám snímek děsivě vypadající špinavé toalety.

"To byla asi jediná toaleta, pak tam byla ještě jedna. Mají toaletu se sprchou, šlapky a nad tím je hadice. My ženy trpíme tím, že třeba nemáme umytou hlavu. Našla jsem vodu, měla jsem kýbl a prosila jsem mého muže, aby mi ho zvrhnul na hlavu," prozradila Pizingerová.

"Mytí hlavy byl těžký nadstandard. Hygiena se dělá v moři nebo v jezeru. Ale fyzicky nejúžasnější věcí, kterou jsem poznala, je překonání sama sebe," upřesnila s tím, že spali především na pláži.

"Hotely tam nejsou, sem tam po tobě leze krab, první noc jsme měli písek úplně všude. Také nás navštívila jedovatá stonožka. Nebylo tam naštěstí internetové spojení, tak až v Česku jsme zjistili, jak moc byla jedovatá," dodala Vendula, která se chystá s manželem na další dobrodružné dovolené. V létě do Albánie pojedou i se synem Josífkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám