Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I přestože showbyznys stagnuje, tak Vendula Pizingerová (52) si prý nemůže stěžovat na nedostatek aktivit ve svém Nadačním fondu Kapka naděje.

„Nejsme tolik závislí na společenských akcích a na kultuře. Se svými kolegy jsme vytvořili spoustu projektů, které vyplňují díru, která vznikla,“ řekla Super.cz Pizingerová během našeho posledního setkání a byla konkrétní: „Měli jsme úspěšný projet, kdy nám architektka Eva Jiřičná vytvořila skleničky a karafy. Od začátku roku máme novou kolekci, piva, vína a čokolády. Etikety jsou vybaveny obrázky, které vytvořily známé osobnosti.

Kromě kreseb Jiřího Lábuse, Martina Dejdara, Kairy Hrachovcové a dalších se na předmětech objevuje i kresba Venduliny dcerky Klárky, která podlehla leukémii. „Dala jsem to tam jako vzpomínku, kterou namalovala ona. Je to dvacet let, co byla Kapka naděje založena,“ říká Vendula, která založila nadační fond právě kvůli dceři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám