Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) prožívá jedno z nejkrásnějších období vůbec. Že jí mateřská prospívá a září štěstím, vidí i fanoušci.

„Josef a Josef,“ napsala rozněžnělá Vendula pod portrét svého manžela, který v náručí drží jejich společného potomka, syna Josefa. Nadšení srší i z hrdého tatínka, který na snímku kromě láskyplné starostlivosti o miminko předvedl také napůl obnažené tělo, které má ve skvělé formě.

Radost s rodinkou sdílí i jejich věrní fanoušci, kteří pamatují doby, kdy musela ředitelka Kapky naděje překonávat těžká životní období, jako smrt dcerky Klárky, která ve 4 letech podlehla leukémii, nebo později smrt manžela Karla Svobody (†68), který spáchal sebevraždu.

„Z vás sála úplně štěstí a spokojenost. I z manžela. Moc vám to přeju. Už jste si v životě užila dost smutku,“ těší se s Vendulou fanynka. „Úplně mi vyhrkly slzy do očí, jsou úžasní," dojímá se nad snímkem další z žen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám