Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) byla s miminkem propuštěna z porodnice a nyní se fanouškům pochlubila momentkou, jak tráví první dny se synkem Josefem v domácím prostředí. Dle fotky, ze které překypuje rodinné štěstí, je patrné, že se její manžel Josef Pizinger popasoval s novou úlohou rodiče obstojně.

„Jsem vůbec nevěděla, že chlapi mají ze zákona nárok na týden otcovské dovolené. Tak takhle to vypadá v podání u nás doma, něco jako mateřská,“ napsala hrdá maminka Vendula k fotce, na které má své poklady - manžela Josefa, syna Josefa ml., který spokojeně spí na tatínkově hrudi, a také čtyřnohého mazlíčka. Na fotce chybí už jen poslední Vendulin poklad - starší syn Jakub, který má údajně „nefotící“ období.

„První noc doma jsme krásně přežili, můžu tedy říct, že jsem šťastná, jak blecha. Je to najednou takový jiný všechno,“ svěřila se láskou naplněná prezidentka nadace Kapka naděje.

Syna Josefa porodila 13. října, přesně ve stejný den, kdy slaví narozeniny i její manžel a tatínek chlapečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám