Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka Kapky naděje Vendula Pizingerová (52) je v 7. měsíci těhotenství, takže momentální vedra jsou pro ni náročnější. A jak jinak je přečkat než v plavkách. "Na plovárně. Tento způsob léta je letos celkově trošku zvláštní," napsala k fotce Pizingerová.

Stejné plavky jsme na Vendule viděli už loni v červenci, když byla na dovolené na Sicílii. Že by se do nich vešla i s rostoucím bříškem? "Toto jsou těhotenské plavky ze známého řetězce. Loni jsem měla prakticky stejné, ale zcela jinou velikost," řekla Super.cz se smíchem Vendula.

Vendula zatím neprozradila, zda s manželem Josefem čekají holčičku, nebo chlapečka. Těhotenství jí velmi sluší a slýchá jeden kompliment za druhým.

"Na ultrazvuku je stále vidět jen pupeční šňůra, zatím tak nebylo možné zjistit, jestli to je kluk, nebo holka. Já bych samozřejmě chtěla holčičku, Josef i syn Jakub mají jasno, že to musí být kluk. Josef má v životě ve všem kliku, tak se obávám, že šťastnější bude on," dodala prezidentka Kapky naděje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám