Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka Kapky naděje Vendula Pizingerová (52) je v 6. měsíci těhotenství. Za sebou má důležité genetické testy, kterých se většina maminek obzvlášť po čtyřicítce velmi bojí. "Dopadly dobře, vše je v pořádku," oddychla si Vendula.

V těhotenství přibrala zatím jen 6 kilogramů. "Vše je v bříšku. Cítím se výborně. Nemám žádné problémy," řekla Super.cz.

Zatím netuší, zda s manželem Josefem čekají holčičku, nebo chlapečka, ale co se týče jména, mají jasno. "Na ultrazvuku je stále vidět jen pupeční šňůra, zatím tak nebylo možné zjistit, jestli to je kluk, nebo holka. Já bych samozřejmě chtěla holčičku, Josef i syn Jakub mají jasno, že to musí být kluk. Josef má v životě ve všem kliku, tak se obávám, že šťastnější bude on," směje se Vendula.

"Ve jméně už máme jasno. Bude to Josef, nebo Josefína," dodala Vendula Pizingerová, která v těhotenství vypadá výborně. A jelikož se říká, že holčičky berou krásu, tak pokud bychom se měli řídit jen touto pověrou, také bychom si tipli chlapečka...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám