Hlavní obsah
Článek

Když Vendulu Pizingerovou (52) nepozvali na oslavu osmdesátých narozenin Karla Gotta, kde nechyběla žádná významná osobnost českého showzybysu, tak to byl jasný signál, že ve vztahu s rodinou slavného zpěváka něco není v pořádku.

Když pak na téma Karla Gotta (†80) zabrousil Luboš Xaver Veselý během rozhovoru v XTV, snažila se zůstat vdova po Karlovi Svobodovi diplomatická. Vzhledem ke své přirozené upřímnosti si ale neodpustila pár poznámek.

Vendula se poznala s Ivanou před mnoha lety a byla u začátků vztahu s mistrem a dokonce spolu manželské páry strávily společnou dovolenou. „Když začala s Karlem chodit, byla velice sympatická, ale pak se něco stalo a ona se hodně změnila," zavzpomínala ředitelka nadačního fondu Kapka naděje.

Veselý se Pizingerové během interview zeptal, jestli by Gottové něco poradila v jejím vztahu s veřejností a novináři. Na to Vendula reagovala, že si není jistá, jestli by o její rady Ivana stála.

„Karel Gott je hodný člověk, se všemi si povídal, se všemi se vyfotil a vycházel všem vstříc. Myslím, že Ivana Gottová (48) uznala, že je Karel nemocný člověk, a snaží se ho bránit. Od okolního světa. Ale já si myslím, že pro Karla Gotta je okolní svět jeho potrava. Ivana je mladá holka, která to nemá jednoduché. Je ambiciózní a žít ve stínu Karla není nic jednoduchého,“ vysvětlila poté svou radu.

Reklama

Další články

Načítám