Hlavní obsah
Článek

Jestli je někdo, kdo vlastní tajný recept na mládí, je to rozhodně Leona Machálková (56). Zpěvačka se po letních prázdninách objevila ve společnosti nejen s úsměvem na rtech, ale také s trendy střihem vlasů a v džínové minisukni, ve které by rozhodně strčila do kapsy i o generaci mladší kolegyně.

Leona se rozhodla přinést dobrou náladu mezi ty, kteří ji nejvíce potřebují. Navštívila nemocné děti v motolské nemocnici, kde podpořila nadaci Kapka naděje. Spolu s tím nám také prozradila, kde trávila své dvouměsíční volno.

„Letošní léto jsem si báječně užila. Nejdříve jsem byla na tenisové akademii Petra Huťky v Přerově a potom jsem čas maximálně trávila v přírodě,“ práskla nám zpěvačka. Leona velmi ráda relaxuje na dovolených u moře, letos tam ale nevyrazila a spíš sportovala. „Hodně jsme jezdili na kole, užili jsme si plavání, turistiky, tenisu, podnikali jsme výlety na hrady a zámky a také do Německa na krásná jezera a bylo hodně času také na pěkné knihy,“ dozvěděli jsme od Leony, která trávila léto především v Česku. „Naše chalupa je naše srdeční záležitost, a tak jsme se na ní také rádi věnovali našim návštěvám, společně jsme grilovali a užívali si letní pohody,“ prozradila zpěvačka.

Ta na akci pro onkologicky nemocné děti také zazpívala. A nebyla jediná, mikrofonu se spolu s ní ujal i Daniel Hůlka (55) nebo Jan Kopečný, se kterými zazpívá i v lednu na pražském koncertu největších muzikálových hitů Michala Davida a Karla Svobody, který je charitativní a podpoří Kapku naděje Venduly Pizingerové (52).

Reklama

Další články

Načítám