Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vidět ji ve střevíčcích na podpatku a v šatech bylo dost nezvyklé. Na Vendulu Pizingerovou (52) jsme díky jejímu instagramovému účtu zvyklí spíš v pohorkách a sportovních modelech. Nedávno se s manželem Josefem a synem Jakubem vrátili z pobytu v Pyrenejích, kde zase lezli po horách a spali pod širákem.

Vendula s manželem vyrazila na párty časopisu, který je partnerem její nadace Kapka naděje, proto se tak vyfikla. "Ale ony ani ty pohorky nejsou o moc pohodlnější než lodičky. Když jdete z kopce a máte špatné boty, tak vám můžou slézt nehty. A to se mi přesně stalo, když jsme byli trekovat na Triglavu. Je to hodně nepříjemné," prozradila.

Na hory a túry ale nezavřela a opět ji čekají zajímavé cesty, kam by člověk běžně nevyrazil. Vymýšlí je Pepa. "Za pár dní se chystáme do Gruzie a v létě nás čeká Kazachstán. K moři to samozřejmě zase nebude, budou to zase hory a chceme si vyzkoušet spaní v jurtě," plánuje Vendula, kterou čeká moře aspoň v Řecku, kam jezdí každoročně s nadací s dětmi po transplantaci kostní dřeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám