Hlavní obsah
Článek

Vendula Pizingerová (52) chystá velký galakoncert k nedožitým osmdesátým narozeninám svého prvního muže Karla Svobody (†68). Bohužel největší hvězda, která jeho hity celý život zpívala, na koncertě nebude.

"Karel Gott (†80) byl osloven přes jeho tiskovou mluvčí Anetu Stolzovou a bylo nám řečeno, že má prý v tomto termínu jiné vystoupení. Je to škoda. Osobně jsem s Karlem Gottem nemluvila, protože nikdo z nás na něj už nemá kontakt," řekla Super.cz prezidentka Kapky naděje Vendula Pizingerová.

"Pan Gott je již nějakou dobu v jednání s Hudebním divadlem Karlín, které na prosinec letošního roku plánuje galakoncert k nedožitým 80. narozeninám Karla Svobody. Paní Vendula Pizingerová nás bohužel oslovila teprve před pár dny a poptávala pana Gotta na vystoupení pro koncert Kapky naděje, který se má uskutečnit již 17. března. Vzhledem k tomu, že má pan Gott svůj pracovní program naplánován i na několik měsíců dopředu, nemohli jsme bohužel její žádosti vyhovět, a to právě z důvodu jiného pracovního závazku," řekla Super.cz Aneta Stolzová.

Galakoncert se uskuteční ve Španělském sále na Pražském hradě v rámci Febiofestu. "Dohodli jsme se na konci loňského roku na spolupráci s Febiofestem, napadlo mě právě toto téma, když má letos Karel to výročí," vysvětluje Vendula.

Na koncertě zazpívají Eva Pilarová (†80), Hana Zagorová (†75), Monika Absolonová (47) nebo Marian Vojtko (51). "Bude tam hodně filmové muziky. Moderovat to bude Jan Maxián (40) a Libor Bouček (43), který je i spoluautorem scénáře," dodala Svobodová.

Reklama

Další články

Načítám