Hlavní obsah
Článek

Už za dva týdny oslaví Vendula Pizingerová (52) šestačtyřicáté narozeniny. Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje se nám svěřila, že by místo hmatatelných darů ocenila nějaký odpočinkovo-relaxační zájezd. A nemusel by být dlouhý, stačilo by pár dnů.

„Mám ráda moře a hory, takže kdyby klaplo obojí, a určitě nějaká taková destinace existuje, bylo by to fajn. Uvidíme, jako dárek bych to od manžela brala. Jsem zvědavá, zdali to klapne. Když ne, pojedeme na pár dnů na chalupu, i tam je krásně,“ s úsměvem uvedla Pizingerová, kterou jsme zastihli na první tiskové konferenci k chystanému 25. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Praha – Febiofest, který bude slavnostně zahájen 15. března.

Vendule to na akci velmi slušelo. Energická blondýnka oblékla přiléhavé černé body a elegantní smokingové kalhoty s lampasem, v čemž vynikla její vysportovaná hubená postava.

Pizingerová nebyla na tiskovce náhodou. Letošním charitativním partnerem festivalu je právě Kapka naděje. V rámci letošního ročníku Febiofestu mj. proběhne speciální koncert Kapky naděje s názvem Karel Svoboda 80 - jak vyplývá z názvu, bude připomínat nedožité jubileum Karla Svobody. Ten se uskuteční 17. 3. ve Španělském sále Pražského hradu a zazní na něm filmové melodie,“ dodala Vendula Pizingerová.

Související témata:
Fero Fenič

Reklama

Další články

Načítám