Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S prezidentkou nadace Kapka naděje jsme se setkali v obchodním centru, ale běžným smrtelníkům se to často nestane. Pro Vendulu Pizingerovou (52) je totiž nakupování noční můrou. Výjimku udělala kvůli otevření nového obchodu, kam byla pozvána jako čestný host.

"Když vejdu do obchodu, začnu se okamžitě příšerně potit a zkoušení je příšerné. Radši to řeším nakupováním přes internet. Naštěstí mám standardní velikost šestatřicet už několik let, tak se mi jen málokdy stane, že by mi objednané věci nebyly. Něco jiného je pořizování večerních šatů u mojí návrhářky Taťány Kovaříkové. To je spíš obřad," řekla nám Vendula.

Když už do nějakého obchodu vejde, dějí se jí dost podivné věci. "Nakupovala jsem v Itálii a opravdu jsem měla pocit, že jsem si pořídila krásné černé pletené šaty. Když jsem doma otevřela tašku, tak tam bylo všechno možné, ale tyhle šaty ne. Tak jsem se podívala na účtenku, a tam taky nebyly. Už je to se mnou špatné. Měla jsem jenom ten pocit, že jsem si je koupila," svěřila se s humornou historkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám