Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) ukázala, že umí být pořádně spořivá. Na jedné z nejprestižnějších párty filmového festivalu v Karlových Varech se ukázala v šatech ze second handu. Dress code byl smart casual, takže nemusela nikde shánět velkou večerní.

"Šaty jsem vybírala chvíli, jsou za 120 korun ze second handu, který si pořídila moje kamarádka. To je dobrý, ne? Stejně je použiju jednou," řekla Super.cz se smíchem Vendula.

Ani za doplňky neutrácela. "Boty mám deset let, ty jsem dostala snad ještě od Karla, a pléd mi půjčila hodná paní recepční v Hotelu Imperial, kde bydlíme. Prý aby mi nebyla zima," dodala s úsměvem Pizingerová.

Šokovala také růžovými vlasy. Nechala si je obarvit dokonce ve stejný den jako Monika Absolonová, která má nyní na hlavě také růžovou. "Je to letní model. Monika měla ještě víc odvahy, barvu ještě víc vytunila. Já to mám obarvené přelivem, je to otázka dvou týdnů," dodala Vendula.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám