Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka Kapky naděje Vendula Pizingerová (52) po boku mladšího manžela viditelně prokoukla, za což samozřejmě může i pravidelné cvičení a zdravá strava. Postavu tak má na svůj věk opravdu parádní.

Naposledy se usměvavá Vendula objevila na zahájení už sedmého ročníku charitativní akce Coctail Weeked, která spočívá v tom, že vybrané bary budou hostům podávat koktejl, jenž pomůže dobré věci.

Výtěžek z prodeje opět poputuje na pomoc dětem nemocným leukémií, konkrétně na koupi cytometru pro diagnostiku této nemoci. Vendula si na vyhlášení akce sama stoupla za barový pultík, ale bohužel se jí stalo to, co už okusila celá řada celebrit.

Zatímco venku panovala pořádná zima, uvnitř se Vendula zapotila natolik, že nechtěně vystavila na odiv koláče potu. Ty jsou na určitém typu a barvě oblečení v kombinaci s bleskem fotoaparátu bohužel vidět.

Něco podobného se ovšem stává každému z nás včetně celebrit. Koláče potu v minulosti potrápily například Aňu Geislerovou, Martina Dejdara, Sašu Rašilova či Davida Prachaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám