Hlavní obsah
Článek

Ejvi Freedom, občanským jménem Evu Mchitarjan, známe jako blogerku. Loni se vdávala a na jejím blogu, s nímž se pravidelně dostává do první desítky oceňovaných blogů v Česku, si fanoušci o její svatbě i přípravách na ni mohli přečíst docela dost.

Komu to ale jako návod, jak uspořádat svatbu, nestačilo, může si pořídit knížku, kterou Eva o svatebních přípravách napsala. "Byl to jeden z nejčtenějších článků a inspirovalo mne to, abych pro budoucí nevěsty připravila průvodce svatebními přípravami, aby věděly, co mají od zásnub řešit," řekla Super.cz.

Nemyslí si ale, že by knížka suplovala třeba svatební koordinátory. Sama jejich služeb také využila. "Vzhledem k tomu, že chodím do práce a k tomu dělám ještě blog, takže mám dvě zaměstnání, nebyla jsem schopná to zvládnout, i když by se mi to strašně líbilo," svěřila. Připouští ale, že by se to dalo zvládnout i v rámci rodiny.

Za kmotru knihy šla Evě Vendula Pizingerová (52), která je jí vděčná za to, že svatbu s 3. manželem Josefem Pizingerem měla bez bulváru. Všechny bulvární fotografy totiž Eva pozvala na tu svoji, která se konala ve stejný den. "Jsou to naši kamarádi a ona moc dobře věděla náš termín, a proto si svatbu naplánovala na stejný den. Obě jsme tak měly svatbu perfektní," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám