Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s Vendulou Pizingerovou (52) potkali na klinice plastické chirurgie, kde přebírala šek pro nadaci Kapka naděje, překvapilo nás, jak je krásně opálená. Že by ji manžel Josef vzal konečně k moři a ne na túry do hor? Pravda to byla tak napůl. Vyrazili sice na Madeiru, ale místo koupání si prošli ostrov křížem krážem. "A celou dobu bylo zataženo, přesto jsem si ale spálila obličej do puchýřů," svěřila.

Po loňském zimním putování Novým Zélandem se letos na žádnou exotickou cestu nechystají. "Ale i na tom Zélandu byl docela velký rozptyl počasí od pěti stupňů do třiceti. Pojedeme do Jizerských hor, spíš než na lyže, tak na běžky a na sněžnice. Zimu budeme trávit v Česku, jediná cesta, která nás čeká, tak je do Petrohradu, ale tam bude určitě ještě větší zima," prozradila zimní plány.

Ve svém manželství už se tedy asi tepla nedočká. "My ho máme jinak, máme teplo ve vztahu, a to je hezčí. A taky teplo rodinného krbu, u kterého taky rádi sedíme," smála se.

Vzhledem k tomu, že na akci přebírala další šek pro nadaci, zajímalo nás, zda by mohla vyčíslit, kolik peněz během letošního roku pro nemocnice získala. "Jsme sice už na začátku prosince, ale čísla ještě nejsou sečtena. Měli jsme úspěšný charitativní koncert a pomáháme dnes už více než 40 nemocnicím v celé České republice, přičemž stěžejní je pořád hematologie, onkologie a transplantační jednotka v pražském Motole," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám