Hlavní obsah
Článek

Moderátor Libor Bouček (43) vyrazil potěšit coby Mikuláš onkologicky nemocné děti do motolské nemocnice. Tam ho pozvala prezidentka Kapky naděje Vendula Pizingerová (52) a pro Libora to byl velmi silný zážitek.

"Bylo to poprvé, co jsem byl takhle blízko s tolika dětmi. Člověka to vrátí na zem a zjistí, že věci, které se zdají problematické, jsou banální. Až si říkám, že to, co jsme jim dali, je úplný nic ve srovnání s tím, co si člověk odnáší. Je to hrozně silný," řekl Super.cz Bouček.

Coby Mikuláš oblékl dlouhou noční košili a k ní přidal trendy kožené boty. "Je fakt, že ty boty jsem trošku podcenil, netušil jsem, jaký bude úbor," řekl Super.cz Libor a prozradil, že pod košilí je naostro. "Pod šaty nic není, vůbec nic. Poprvé jsem v dámských šatech a je fajn, že to je jen jednou ročně. Nevím, čí jsou, jestli Agáty, nebo Venduly, ale předpokládám, že Agáty. Já to po ní unosím," dodal se svým pověstným humorem.

Punčochy si naštěstí nevzal. A ani si neoholil nohy. "Chlapi si nohy neholí. Ale dobře, do příštího roku to vylepším, příští rok už bude Mikuláš po fenomenální brazilské depilaci," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám