Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) předvedla, jak moc miluje svého muže Josefa. Nechala si jeho iniciály vytetovat na předloktí. "Nechala jsem si vytetovat naše monogramy. Je to akvarel, je to v tom takové ztracené. Hlavním motivem je křídlo, to mám vlastně na všech svých tetováních - mám kolibříka, vážku, všude křídka. Četla jsem někde, že si to podvědomě nechávají dělat svobodomyslní lidé," řekla Super.cz Vendula.

Že je tetování na celý život, to ví, a strach z toho nemá. "Existují lasery nebo důvěra. Celé jméno je riziko, ale tyhle věci jsou takový, že jich nelituješ," upřesnila a ukázala nám také svůj prostředníček levé ruky. Na nehtu má vyryté jméno Pepa.

"Pepa mi vždycky říká, jaké mám mít nehty. Vždycky jsem nosila rudé, ty se mu nelíbí, tak vymýšlí stále nové. Je to můj manžel, tak to už můžu. Tohle byl jeho nápad," dodala s úsměvem na křtu kalendáře pro Kapku naděje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám