Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) už má po dalším charitativním koncertu, ale před ním byla pořádně nervózní. Dokonce tak, že se převlékala do slavnostních šatů až na poslední chvíli. Ještě čtvrt hodiny před koncertem pobíhala kolem Divadla na Vinohradech jen v šortkách a bosa. Nohy si prý ale před nazutím do střevíčků umýt stihla.

A s výsledkem výtěžku z koncertu je maximálně spokojená. "Ta částka je dvanáct a půl miliónu korun, na DMS to možná ještě trochu dobíhá," svěřila po koncertě Dobrák od kosti, jehož výtěžek byl určen pro dárcovství kostní dřeně.

Na nadaci se dá ale přispívat kdykoliv a mají úplnou novinku. "S těmi CLV panely naopak jsme přišli do Česka jako první, stačí k nim jen přiložit bezdotykovou kartu a automaticky se odečte sto korun. Budou v obchodních centrech, první bude v Liberci a pak v dalších městech," svěřila Vendula a Super.cz byl jedním z prvních, kdo pomocí bankomatu naopak na nadaci přispěl.

Během přímého přenosu ovšem proběhla i manželská sázka. Už loni se Vendula s manželem Pepou vsadila o to, že když řekne třikrát slovo jízda, dostane od něj hezký dárek. Letos šlo ale o dobrou věc. "Musela jsem říct slovo žoužel, se kterým se opravdu dost těžko v kontextu pracuje, ale zvládla jsem to dokonce několikrát a Pepa se tak přihlásí do registru dárců kostní dřeně," prozradila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám