Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Válení u moře a pohodové plážové dovolené se s manželem Josefem prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Pizingerová (52) hned tak nedočká. Když dostal nápad, že by roční výročí svatby oslavili ve španělské Malaze, byla proto dost překvapená. Ale ne dlouho.

"Pak mi řekl, že neví, co bychom tam vlastně dělali, a přehodnotil to. Takže jsme skončili na čtyřdenní túře v Dolomitech. Za čtyři dny jsem tak ušla 63 kilometrů, samozřejmě to bylo do kopce. Byli jsme i v Tatrách, kde Pepa taky pochopitelně vybral tu nejhorší možnou cestu, plazila jsem se po čtyřech po kamenech, dokonce jsem se zapřela o medvědí výkal," vyprávěla nám. Další adrenalin si dopřála ještě díky účinkování v Pevnosti Boyard. "Jediná klidnější dovolená byla, když jsme byli s Kubou a mými sousedy v Chorvatsku. To byl takový ozdravný pobyt," dodala.

Teď už má ale Vendula plnou hlavu koncertu Dobrák od kosti pro nadaci Kapka naděje, který proběhne tuto sobotu a odvysílá ho TV Prima v přímém přenosu. "Vystupovat budou Monika Absolonová (47), Vašek Noid Bárta (43), Olympic, Monika Bagárová (29) nebo Eddie Stoilow a moderovat dvojice herců a moderátorů z Primy," vypočítala s tím, že výtěžek z koncertu bude určen na dárcovství kostní dřeně a propagaci, aby se rozšířil počet dárců v registru. "Tam se mohou přihlásit lidé do 35 let, ale darovat je možné až do 55," upřesnila Vendula. Loňský koncert včetně dárcovských DMS vynesl 8 537 595 korun a Pizingerová věří, že letošní se mu minimálně vyrovná.

Reklama

Další články

Načítám