Hlavní obsah
Článek

Po loňské pauze se na televizní obrazovky vrací taneční show StarDance. Podzimní večery tak opět budou patřit celebritám, které to na parketu roztočí po boku profesionálních tanečníků.

Tak jako každý rok se i letos mluví o tom, která známá osobnost kývne na lukrativní nabídku. Účast ve StarDance totiž patří k prestižním záležitostem a snad každý účastník o ní mluví jako o nezapomenutelném zážitku. V každé řadě se většinou objeví celé spektrum osobností - od herců a zpěváků po moderátory a sportovce.

A ani letos tomu nebude jinak. Podle informací Super.cz ze zákulisí StarDance na nabídku kývla hned dvojice úspěšných olympioniků. V soutěži by se měl objevit stříbrný olympijský medailista z Londýna, vodní slalomář Vavřinec Hradilek (37), jenž už si vyzkoušel i herectví. Ze sportovkyň pak olympijská vítězka ze Soči a bronzová medailistka z Pchjongčchangu ve snowboardcrossu Eva Adamczyková (30), známá fanouškům pod dívčím příjmením Samková. Pro tu by měla být účast ve StarDance doslova rodinnou záležitostí.

Na parketu to totiž podle Super.cz má roztočit i její manžel, herec Marek Adamczyk (36). Těšit se tak můžeme na pikantní rodinný souboj. O jejich účasti informoval i web Extra.cz. Z konkurenční Primy si na obrazovky ČT odskočí i půvabná moderátorka Iva Kubelková (46).

Česká televize jména zatím oficiálně nekomentovala. „Účastníky StarDance oznámíme na tiskové konferenci v dubnu,“ řekla Super.cz Johana Turner z PR oddělení České televize s tím, že dříve jména komentovat nebudou.

Přislíbená účast ani podepsaná smlouva ostatně ještě nemusí nic znamenat, protože účast v náročné soutěži ovlivňuje například i případné zranění, které by mohlo účastníkovi znemožnit náročné tréninky a samotnou účast. V minulém ročníku zase do soutěže rázně zasáhl covid a s ním spojená přísná opatření. K ničemu takovému už ale snad nedojde.

Reklama

Další články

Načítám