Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) nemůže být šťastnější. Je pyšný otec tří dcer. Nejmladší Anička se narodila letos v dubnu. „Miminko je zlatý, teď má období takového toho trochu pláče, naštěstí my máme doma venkovní postel, takže když je nejhůř, tak se můžu přesunout ven,“ žertoval Vašek během rozhovoru pro Super.cz.

Starší ségry Terezka a Eliška přijaly tu nejmladší úplně v pohodě. „Jsou to skvělý ségry, kámošky, hrajou si spolu, takže dobrý,“ neskrýval zpěvák své nadšení.

Je to už pár let, co se Vašek rozhodl, že ze života vymaže alkohol, a stále se mu to daří. Jeho přesvědčení nepokazil ani lockdown. „Já už nebudu pít nikdy, ten alkohol odešel z mého života, jsem rád, protože to není nic přínosného. Za tu dobu, co nepiju, jsem udělal mnohem víc práce než za těch dvacet let, co jsem tak nějak popíjel, už je to prostě zbytečné,“ dodal.

S Vaškem Noidem Bártou jsme se potkali na natáčení zábavné show Máme rádi Česko. A co myslíte? Dokáže tenhle drsňák prohrávat? To se dozvíte v rozhovoru ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám