Hlavní obsah
Článek

Nový rok vítali u moře! Řada celebrit odletěla oslavit příchod nového roku do teplých krajů. V plavkách a na slunci si užívají první dny roku 2022. Které hvězdy momentálně odpočívají na krásných plážích v exotice?

Nejvíce celebrit si momentálně užívá v Dubaji. Dovolenou zde tráví Šárka Grossová s dcerami Natálkou a Denisou, Richard Krajčo (46) s manželkou Karin Babinskou, youtuber a finalista reality show Like House Adam Kajumi nebo vítězka Miss Czech Republic Denisa Spergerová (23).

Vašek Noid Bára (43) s manželkou Eliškou a dcerami Eliškou a Terezkou si do včerejška užívali na exotických Maledivách. Finalistka MasterChefa Iva Sarauerová odletěla na Kapverdy. Marika Šoposká pro dovolenou vybrala Kanárské ostrovy.

Návrhář Jakub Poner se sestrou Nikol oslavili příchod nového roku v americkém Los Angeles, Tereza Budková s partnerem Ondřejem Pavelcem je na Miami a Petr Vojnar (48) před pár hodinami přistál v Las Vegas.

Do Dominikánské republiky odletěla na měsíc Renata Langmannová s dcerou Medou. Její manžel Ondřej Novotný tam bude opět moderovat reality show Survivor. Do dominikánské Punta Cany včera odletěli na dovolenou Lukáš Hejlík s manželkou Veronikou.

A nesmíme zapomenout na velký počet celebrit, které 2. ledna odletěly přežít v reality show Survivor do Dominikánské republiky. Mezi nimi je Bára Jánová, Shopaholic Nicol, Iva Pazderková nebo Vojta Drahokoupil. Ti si ale nebudou rozhodně užívat odpočinek a luxus s koktejly na pláži.

Reklama

Další články

Načítám