Hlavní obsah
Článek

Václav Noid Bárta (43) a Iva Pazderková (44) nedávno zabodovali v body fitness soutěži. Noid ve své kategorii obsadil páté místo, Pazderková skončila na hezké desáté příčce.

Ještě předtím stanuli před objektivem fotografky Lenky Hatašové, které ukázali své dokonale vyrýsované postavy v plavkách.

Co Noid dělal jen pár dnů před soutěží?

„Naší formě předcházela půlroční příprava spojená s přísnou dietou a samozřejmě s téměř každodenním pobytem v posilovně,“ popsal své zkušenosti Václav Noid Bárta, který na rozdíl od své kolegyně nebyl v podobném klání nováčkem.

„S Ivou jsme o možnosti spolupráce na naší muskulatuře mluvili už několikrát, před půl rokem ale padlo pevné rozhodnutí a šli jsme do toho,“ dodává zpěvák, který se čím dál více věnuje i tvorbě videoklipů a filmových spotů. Finále soutěže navíc proběhlo za dramatických podmínek v poslední den, než začal platit zákaz shromažďování většího počtu osob.

„Někomu se ještě ke všemu nelíbilo, že máme soutěžit v kulturním domě v Čelákovicích, takže se na sto třicet polonahých svalovců muselo na poslední chvíli přesunout parkem do vzdálené tělocvičny, kde podmínky nebyly moc ideální,“ dodal Noid. Úspěch v soutěži mu ale všechno vynahradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám