Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) nezahálí ani při karanténě, kterou tráví většinou s přítelkyní Helenou doma a na zahradě jeho domku na okraji Prahy. Od domácí pohody si zvládá odskočit i do práce. I když se v divadlech nehraje, v Hudebním divadle v Karlíně mívá pravidelné live streamy a s kamarádem Vaškem Noidem Bártou (43) natočili i duet, k němuž vzniká videoklip.

"V Karlíně jsou tyhle přenosy každý pátek a sobotu a mě už dokonce oslovili třikrát, takže jsme si tam zopakovali všechny muzikály, v nichž jsem tam hrál. Nakonec jsme měli právě s Noidem společné vystoupení, kde jsme my, dva šaškové, měli největší ohlasy. Je to super možnost, jak vypadnout z domu a stát na těch prknech, co znamenají svět. Divadlo už mi strašně moc chybí," řekl nám Marian.

"Pokud jde o tu naši společnou písničku, Noid ji sliboval už asi dva roky. Společný nápad byl, že bychom udělali duet pro naše fanynky. Jasně že je i trochu milostný, protože mu v klipu k písničce dávám růži. Jak to s ní ale doopravdy bude, na to si musíte počkat. Duet se jmenuje Křídla, je o přátelství, našem trochu ulítlém kamarádství, takže se máte určitě na co těšit," slibuje. Klip bude mít premiéru tuto neděli.

Noid přivedl Mariana i ke zdravé životosprávě a sportu. V tom si dal ale během karantény Vojtko pauzu. "Noiďák posiluje furt, má doma i posilovnu. Já si sice činky taky pořídil, ale mám, bohužel, i velmi dobrého zásobovatele vína, které každý večer degustuji, a všichni víme, že ve víně je dost cukru, takže mám pět kilo nahoře. Noid nepije, tak to má lehčí. Ale až to všechno skončí, zase do posilovny naběhnu a pak to bude jako souboj Titánů," smál se Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám