Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Václava Noida Bártu (43) jsme navštívili na letišti nedaleko Prahy. Tentokrát tam však nezpíval, ale režíroval a natáčel, což patří k další jeho profesi, která ho už pár let baví a naplňuje.

„S Martou Jandovou (50) se léta kamarádíme, proto, když mě požádala, jestli bych s ní natočil znělku k její nové talk show, ani chvíli jsem neváhal, jen jsem se podíval do diáře, zda mám v tom termínu volno, a pak hned na nabídku kývnul,“ pochlubil se zpěvák, který si celý den za kamerou náramně užíval.

„Moc mě to potěšilo, že si mě Marta vybrala, protože už delší dobu se kromě zpívání věnuji také režii. Natáčení probíhalo na letišti nedaleko Prahy od odpoledne téměř do nočních hodin a naštěstí nám vyšlo počasí,“ dozvěděli jsme se od zpěváka, který se pochlubil i svou namakanou postavou.

„S Martou se mi spolupracuje vždycky moc fajn, ona je na place profesionálka, já měl jasnou vizi o výsledku, a proto celé natáčení proběhlo ve skvělé atmosféře. A výsledek se nám, troufnu si říct, povedl. Také mě potěšilo, že si mě Marta do svého nového pořadu pozvala, v určitých věcech jsme si dost podobní,“ dodal závěrem zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám